GROUP EXERCISE CLASS SCHEDULE - FEBRUARY 2024

First come, First served only. Sorry, no reservations. Must be present to get a spot.

Guests and members are expected to respect other participants and need to sanitize equipment after use.

Color code designates the location of the class:

Aerobics Studio

Lan Pool

	Lap Pool
MONDAY	TUESDAY
IVIOIVDAT	IOLSDAT
5:30 am Kickboxing [45min]	5:30 am Total Strength
—Rebecca	[45min] —Rebecca
	5:30 am Cycling [45min] Sara
	(signup required)
	5:30 am Mat Pilates [45min]
	—Karri
	6:20 am Core & More [15min]
	—Fitness Staff
7:30 am Deep Water [45min]	7:30 am Deep Water [45min]
—Cari	—Cari
8:15 am Cycling [AEmin]	
8:15 am Cycling [45min] Karri/Tasha (signup required)	
8:30 am Cardio Strength	8:30 am Pilates Sculpt [45min]
[45min] —Stacey	—Karri
8:30 am Gentle Yoga [75min]	8:30 am Gentle Yoga [75min]
—Кау	—Denise
	8:30 am Shallow Water
0.20 6 5 [45]	[45min] —Sheryl
9:20 am Core Express [15min]	9:25 am Total Strength
—Stacey	in 30 [30min] — Karri
9:30 am Deep Water [45min] —Sheryl	9:30 am Aqua Chi [45min] — Glenda/Sheryl
10 am Strength & Balance	10 am Just Stretch [30min]
[30min] —Glenda	—Denise
10:35 am All Circuit [45min]	Democ
—Stacey	
10:45 am Strength & Balance	
[30min] —Glenda	
11:30 am Tai Chi [45min]	
—Glenda	
4:30 pm Pilates Sculpt [45min]	4:30 pm Total Strength
—Rebecca	[45min] — Rebecca
5:30 pm Strength Training	
[45min] —Rebecca	5 20 0
Fi20 nm Agus Chi [45i1	5:30 pm Cycling [45min]
5:30 pm Aqua Chi [45min] — Glenda	Ashley/Rebecca (signup
Gienda 6:30 pm Zumba [45min]	required) 5:45 nm Gentle Yoga [60min]
	5:45 pm Gentle Yoga [60min]
—Mary	—Kat

Therapy Pool	
WEDNESDAY	
5:30 am Zumba [45min]	
—Mary	
5:30 am Bootcamp [45min]	
—Rebecca	
8:15 am Cycling [45min] Tasha	
(signup required)	
8:30 am Bootcamp Circuit	
[45min] — Karri 8:30 am Gentle Yoga [75min]	
—Ann	
8:30 am Shallow Water	
[45min] —Cari	
9:15 am ROM [45min]	
—Sheryl 9:20 am Core Express [15min]	
—Karri	
10 am Strength & Balance	
[30min] —Glenda	
10:35 am Groove Lite [45min] —Karri	
10:45 am Strength & Balance	
[30min] —Glenda	
11:30 am Tai Chi [45min]	
—Glenda	
4:30 pm Pilates Sculpt [45min]	
—Rebecca	
5:30 pm Step [45min]	
—Rebecca	
6:20 pm Strength in 30	

[30 min] —Rebecca

Cycling Studio

THURSDAY 5:30 am Strength Training [45min] —Rebecca 5:30 am Cycling [45min] rotation (signup required) 7:30 am Deep Water [45min] -Cari 8:30 am Pilates Sculpt [45min] 8:30 am Gentle Yoga [75min] -rotation 9:25 am Total Strength in 30 [30min] —Karri 9:30 am Deep Water [45min] -Sheryl 10 am Just Stretch [30min] -rotation 5:30 pm Total Body HIIT [45min] —Rebecca 5:45 pm Yin Yoga [75min] —Treva 7:05 pm Singing Bowls [30] Deb (Feb 15 only)

Mind/Body Studio

Fitness Floor

FRIDAY 5:30 am Athletic Conditioning [45min] —Rebecca 5:30 am Mat Pilates [45min] 6:20 am Core & More [15min] —Fitness Staff 8:15 am Cycling [45min] Tasha (signup required) 8:30 am Tabata [30min] 8:30 am Gentle Yoga [75min] 8:30 am Shallow Water [45]-rotation 9:05 am Total HIIT [45min] —Karri 10:00 am Core Express [15min] —Karri 10 am Strength & Balance [30min] —Glenda 10:35 am Growing Stronger [30 min] —Kay 10:45 am Strength & Balance [30min] —Glenda 4:30 pm Kickboxing [45min] –Rebeccca 5:20 pm Strength in 30 [30min] —Rebecca

Basketball Court

SATURDAY 8:15 am Cycling [45min] rotation (signup required) 8:15 am Mat Pilates [45min] —rotation 9:15 am Yoga [75min] -rotation 9:15 am Zumba [60min] -rotation